Layer your wear

Hoe werken wij?

Wil je een professionele uitstraling?

Het teamgevoel versterken?

De naamsbekendheid van je bedrijf vergroten?

De tekst of logo in .EPS

Dat is alles wat wij van je nodig hebben. Wij drukken dit razendsnel op elke gewenste ondergrond. Jouw logo komt prachtig uit op onze T-shirts en kleding van hoogwaardige katoen, polyester, softshell, en coolplus, op stickers en magneetfolie.Onze DTP-afdeling kan de meeste bestanden omzetten in EPS om de beste resultaten te garanderen. Door kleinschaligheid en goede communicatie kunnen we op een razendsnelle wijze tot een gegarandeerd perfect resultaat komen.

Snelle levering

Door persoonlijk contact met de opdrachtgever zijn wij wendbaar en snel. We doen zoveel mogelijk in eigen huis. Wij werken uitsluitend met 1e klas kwaliteitsmateriaal en beschikken over technisch hoogstaande machines. JVE Textieldruk kent diverse drukprocessen zoals transfer-, zeef- en sublimatiedruk waardoor het mogelijk is om op bestaande kleding te bedrukken maar ook om een customized shirt te ontwikkelen. We begeleiden het hele traject en kunnen ook de opmaak verzorgen.

Drukwerk én kleding

JVE levert naast het drukwerk ook kleding van hoogwaardig materiaal. Producten met fairtrade certificaten. Als je op zoek bent naar sport-, evenementen- of bedrijfskeding dan ben bij JVE Textieldruk aan het goede adres. JVE Textieldruk heeft een ruim assortiment met o.a. T-shirts, polo’s en sweaters. Ook biedt JVE een ruim assortiment aan specifieke professionele bedrijfskleding. JVE bedrukt bovendien tassen en petten.Voor een complete uitfit kun je bij ons terecht.Heb je een specifieke wens: neem gerust contact met ons op.

Persoonlijk advies

Bel met Jaap-Jan van Eijden 06-19642420 voor een persoonlijk advies. Of mail info@jvetextieldruk.nl. Je wordt volledig ontzorgd. Geef doel, activiteit of evenement, het product dat je in gedachten hebt én een voorbeeld van je logo door. Wij adviseren je vrijblijvend over de voor jouw optimale materialen, druktechnieken en brengen razendsnel een scherpe offerte uit. Jouw opdracht is bij ons, in eigen productielocatie in Tilburg, in vertrouwde handen!